KONTAKT SKLEP:
+48 601-860-535
KONTAKT GASTRONOMIA:
+48 601-230-050
+48 605-230-086
NASZ ADRES:
Punkt odbioru zamówień
ul. Połczyńska 93 - Warszawa
poniedziałek - piątek
8:30 - 16:00
Francuska firma rodzinna, założona w 1934 roku. Trzy pokolenia miłośników czekolady sprawiły, że MONBANA jest dziś jedną z najbardziej kreatywnych w swojej branży. Fabryka czekolady MONBANA, uznana za historyczną ekspertkę od czekolady w proszku, przez dziesiątki lat sukcesywnie poszerzała i urozmaicała zakres swojej działalności produkcyjnej, by zaoferować dziś kolekcję ponad 350 specjałów, które odkrywają czekoladę we wszystkich jej postaciach.
Organiczna czekolada zawierająca min. 32% kakao w 100% zgodna ze standardami Fairtrade.
Czekolada w stylu włoskim, lekko gorzkawa do przygotowania na gorąco do picia, 1kg.
Czekolada o min. 32% zawartości kakao z delikatnym aromatem wanilii.
Masa netto: 1000g
Składniki: cukier, min. 32% kakao,ekstrakt waniliowy.
Może zawierać śladowe ilości zbóż, zawierających gluten, jaja, soję, seler, siarczyny, mleko i owoce łupniowe.
Proszek kakaowy bez dodatku cukru, idealny do pieczenia lub gotowania. Najwyższej jakości, czyste kakao w proszku marki Monbana.
Składniki: kakao w proszku, regulator kwasowości: E501
Może zawierać śladowe ilości zbóż zawierających gluten, mleko, soję, orzechy, seler i nabiał.
Masa netto: 200g
Czekoladziarnia Monbana od 1934 roku wyróżnia się dziś szeroką różnorodnością wyrobów czekoladowych: od czekolad w proszku po delikatne czekoladki, łącznie z gotowaniem i smarowaniem czekolady. MONBANA jest również doceniana za doskonałą czekoladę, która stała się niezbędnym dodatkiem do kawy.
Wysokiej jakości biała czekolada Tresor w proszku.
Opakowanie: puszka 200g
Składniki: cukier, kakao w proszku min. 33%, skrobia pszenna, zagęszczacz: guma ksantanowa, aromat.
Może zawierać śladowe ilości mleka, jaj, soi, orzechów, selera, siarczynów i łubinu.
Podgrzej 200 ml mleka, dosyp 2 łyżeczki czekolady, dokładnie wymieszaj i gotowe !
Skuś się na niesamowitą chwilę odprężenia z czekoladą Monbana.
Data przydatności do spożycia: 05.06.2024r.
Wysokiej jakości biała czekolada Tresor w proszku.
Opakowanie: puszka 200g
Składniki: cukier, kakao w proszku min. 33%, skrobia pszenna, zagęszczacz: guma ksantanowa, aromat.
Może zawierać śladowe ilości mleka, jaj, soi, orzechów, selera, siarczynów i łubinu.
Podgrzej 200 ml mleka, dosyp 2 łyżeczki czekolady, dokładnie wymieszaj i gotowe !
Skuś się na niesamowitą chwilę odprężenia z czekoladą Monbana.
Lekka, zbilansowana zbożowa czekolada Monbana o zawartości 33% kakao.
Masa netto: 500g
Składniki: cukier, kakao min. 33%, zboża 8% (pszenica 6,5%, jęczmień, ryż), dekstroza, banan w proszku 0,3%, sól, miód w proszku (miód (w postaci stałej 45%), maltodekstroza, aromat cynamonu.
Może zawierać śladowe ilości glutenu, jaj, soi, mleka, orzechów, seleru oraz siarczynu.
Bardzo prosty sposób przygotowania:
Podgrzej 200 ml mleka, dosyp 2 łyżeczki czekolady, dokładnie wymieszaj i gotowe !
Skuś się na niesamowitą chwilę odprężenia z czekoladą Monbana.
Rozkosz naturalnego aromatu wanilii w czekoladzie o min. 32% kakao
Opakowanie: puszka 250g.
Czekolada w proszku o smaku waniliowym.
Bardzo prosty sposób przygotowania:
Podgrzej 200 ml mleka, dosyp 2 łyżeczki czekolady, dokładnie wymieszaj i gotowe !
Skuś się na niesamowitą chwilę odprężenia z czekoladą Monbana.
Składniki: cukier, kakao w proszku min. 32%, ekstrakt z wanilii.
Może zawierać śladowe ilości zbóż zawierających gluten, jaja, soję, mleko, orzechy, seler, siarczyn i łubin
Naturalny aromat pomarańczy w czekoladzie o min. zawartości kakao 32%
Opakowanie: puszka 250g
Bardzo prosty sposób przygotowania:
Podgrzej 200 ml mleka, dosyp 2 łyżeczki czekolady, dokładnie wymieszaj i gotowe !
Skuś się na niesamowitą chwilę odprężenia z czekoladą Monbana.
Składniki: cukier, kakao w proszku min. 32%, aromat
Może zawierać śladowe ilości zbóż zawierających gluten, jaja, soję, mleko, seler, siarczyny i łubin
Masa netto: 250g
Czekolada w proszku o aromacie ciasteczek ze zbożami i cynamonem.
Bardzo prosty sposób przygotowania:
Podgrzej 200 ml mleka, dosyp 2 łyżeczki czekolady, dokładnie wymieszaj i gotowe !
Skuś się na niesamowitą chwilę odprężenia z czekoladą Monbana !
Składniki: cukier, kakao w proszku (min. 32%), zboża 5% (ryż, pszenica pełnoziarnista, jęczmień), cynamon.
Może zawierać śladowe ilości jaj, soi, mleka, orzechów, selera, siarczynów i łupin.
Masa netto:250g
Wysokiej jakości czekolada o min. 32% zawartości kakao z delikatnym aromatem wanilii.
Składniki: cukier, kakao w proszku (minimum 32%), ekstrakt waniliowy. Może zawierać śladowe ilości zbóż z glutenem, jaj, soi, mleka, orzechów, selera i siarczynów.
Masa netto: 250g
Bardzo prosty sposób przygotowania:
Podgrzej 200 ml mleka, dosyp 2 łyżeczki czekolady, dokładnie wymieszaj i gotowe !
Egzotyczna nuta naturalnego smaku kokosa w czekoladzie Monbana | 32% kakao
Składniki: cukier, kakao w proszku (min. 32%), naturalny aromat kokosowy | mleko.
Możliwe śladowe ilości zbóż zawierających gluten, soje, orzechy, seler i siarczyny.
Masa netto: 250g
Czekolada w proszku o karmelowym smaku.
Opakowanie: puszka 250g.
Bardzo prosty sposób przygotowania:
Podgrzej 200 ml mleka, dosyp 2 łyżeczki czekolady, dokładnie wymieszaj i gotowe !
Skuś się na niesamowitą chwilę odprężenia z czekoladą Monbana.
Składniki: cukier, kakao w proszku min. 32%, aromat
Może zawierać śladowe ilości zbóż zawierających gluten, jaja, soję, mleko, seler, siarczyny i łubin
Masa netto: 250g
Połączenie trzech czekolad (białej, ciemnej i mlecznej) dające pyszne uczucie prawdziwych kostek czekolady roztopionych w gorącym mleku.
Składniki: biała czekolada 41% (cukier, tłuszcz kakaowy, pełne mleko w proszku, odtłuszczone mleko w proszku), gorzka czekolada 40% (kakao w proszku, odtłuszczone kakao w proszku, miazga kakaowa, cukier), mleczna czekolada 17% (cukier, miazga kakaowa, mleko w proszku, masło kakaowe, odtłuszczone mleko w proszku), masło kakaowe.
Możliwe śladowe ilości zbóż zawierających gluten, jaja, soję, mleko, orzechy, seler i siarczyny.
Zawartość kakao: min.52%
Masa netto: 175g
Kremowa i pyszna czekolada o zawartości 33% kakao.
Opakowanie: puszka 250g.
Ciesz się autentyczną czekoladą we francuskim stylu - gładka konsystencja, intensywny czekoladowy smak i delikatnie owocowy aromat.
Bardzo prosty sposób przygotowania:
Podgrzej 200 ml mleka, dosyp 2 łyżeczki czekolady, dokładnie wymieszaj i gotowe !
Skuś się na niesamowitą chwilę odprężenia z czekoladą Monbana.
Składniki: proszek kakaowy (cukier, kakao w proszku min. 33%, skrobia pszenna, zagęszczacz: guma ksantanowa, aromat)
Może zawierać śladowe ilości mleka, jaj, soi, orzechów, selera, siarczynów i łubinu.
Masa netto: 250g
Saszetka 25g czekolady Monbana Supreme.
Idealna porcja na kubek pełen przyjemności.
Saszetka 25g czekolady Monbana Tresor.
Idealna porcja na kubek pełen przyjemności.
Składniki: cukier, kakao w proszku min. 33%, skrobia pszenna, zagęszczacz: guma ksantanowa, aromat.
Może zawierać śladowe ilości płatków z glutenu, soi, jajek, selera, siarczynów, mleka i orzechów.
Masa netto: 25g
Saszetka 15g czekolady Tradition BIO Organic
Idealna porcja na kubek pełen przyjemności.
Saszetka 20g czekolady Monbana Tradition.
Idealna porcja na kubek pełen przyjemności.